Als ZZP’er aan de slag - FAID


FAID

Als ZZP’er aan de slag

Als ZZP’er aan de slag

Ben jij een zelfstandig ondernemer en actief binnen de sales en wil jij graag je commerciële kwaliteiten verbreden?

De vraag naar duurzame producten zoals zonnepanelen en woningisolatie is ontzettend hoog. Daarom zijn wij opzoek naar salestoppers die ons team van adviseurs of colporteurs komen versterken. Wij bieden uitgebreide verkoop- en producttrainingen, waar je de rest van je carrière profijt van hebt en je zelf volledig kan gaan bepalen wat je verdient. Wij bieden ook meerdere doorgroeimogelijkheden omdat wij willen dat jij mee kan groeien in de onderneming!

Als colporteur ben je het gezicht van het bedrijf. Daarin is het erg belangrijk dat je sociaal bent en het leuk vindt om een praatje met de mensen te maken. Je moet door middel van enthousiasme en doorzettingsvermogen zoveel mogelijk nieuwe afspraken maken voor verschillende zonnepanelen-adviseurs. Deze afspraken zijn voor de consument kosteloos en geheel vrijblijvend.

Als adviseur ben je verantwoordelijk om zoveel mogelijk sales binnen te halen. Wij zorgen voor een volle agenda, die je naar eigen wens kan invullen. Vind jij het heerlijk om de volledige vrijheid te hebben in wanneer je wat doet en hoeveel je verdient? Dan past deze job uitstekend bij jou! Wij bieden namelijk enorm veel flexibiliteit en vrijheid in de werkzaamheden die je uitvoert.

Uiteraard worden jouw prestaties beloond met een goed salaris en een mooie bonus! Ben jij een doorzetter die altijd alles op alles zet om de cliënt helder en duidelijk uit te leggen waarom dit de beste bespaarmogelijkheid is? Dan ben jij de geschikte persoon om met ons te werken.

Wil je meer informatie, laat je gegevens achter en je wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.