Adviseur - FAID


FAID

Adviseur

Adviseur

Na het eerste cliënten contact met de colporteurs word jij als adviseur ingeschakeld om de mensen van een passend en vrijblijvend advies te voorzien.

Dit gesprek zal voornamelijk informatief gericht zijn, maar uiteindelijk met een verkoopgericht doel. Het is erg belangrijk dat je mensen op een overtuigende manier kan uitleggen wat hun bespaarmogelijkheden zijn. Het is aan jou de taak om de mensen zo goed mogelijk te laten zien dat duurzaamheid ook voor hun interessant is en dat dit voor hen ook bereikbaar is zonder dat ze eigen geld hoeven te investeren.

Het is een beroep met veel vrijheid, doorgroeimogelijkheden en sales en product trainingen!! Je ontvangt over de verkopen aan jouw cliënten ook een forse bonus waardoor jij zelf grote invloed hebt op de hoogte van jouw eigen inkomen.

Ben jij erg gedreven, goed in het overtuigen van mensen en vind je het leuk om onderweg met verschillende type mensen in contact te komen? En daarnaast zelf jouw agenda en inkomen te bepalen? Dan past deze functie perfect bij jou!!

Meld je hier aan