Acquisitie - FAID


FAID

Acquisitie

Acquisitie

Heeft u wel eens nagedacht over hoe u de omzet van uw bedrijf een extra boost kunt geven? Of wilt u bijvoorbeeld een nieuw product op de markt brengen of juist in een compleet nieuwe branche aan de slag gaan en weet u niet hoe u moet beginnen?

Dan bent u aan het juiste adres!  Met het uitbesteden van uw sales nemen wij tijdens uw opstartfase alle zorgen voor u uit handen.

Sales uitbesteden

Het uitbesteden van sales is een effectieve manier om uw omzet gegarandeerd te verhogen op korte en/of lange termijn. Bij ons volgen alle sales-specialisten een opleidingstraject. Hierdoor beschikt iedere sales-specialist over de juiste vakkennis.

Door acquisitie uit te besteden aan ons, boekt u direct resultaten om uw omzet te verhogen!

Sales uitbesteden is dé manier voor bedrijven om de complexe verkoopdynamiek te doorbreken. Door een derde partij in te schakelen voor het opbouwen van de verkoopcapaciteit of het opbouwen van nieuwe cliënten creëert u meer mogelijkheden voor uw bedrijf.

Dit heeft allemaal als doel om de transformatie, prestaties en de continuïteit van het bedrijf te versnellen of te verbeteren.

Sales-outsourcing

Sales uitbesteden is gebaseerd op de overtuiging dat elk bedrijf moet doen waar zij het beste in zijn. De corebusiness van een onderneming is het leveren van specifieke producten en/of  diensten. Voor sales-outsourcing bedrijven is dat juist het opbouwen, managen en uitvoeren van sales alsmede het genereren van nieuwe cliënten.

Een bedrijf maakt gebruik van het uitbesteden van sales om de verkoopstress te verminderen en de groei op korte en lange termijn te verbeteren om zo meer zekerheid te kunnen creëren voor de toekomst.

Meld je hier aan